Nimbusportalen

Irriterad……….

Jaha, ska sälja farsan bil en Saab 900-95, 9000 mil, kanonfin. Men det NYA batteriet är tomt . Bilen stått i ett halvår och elektroniken har dragit ur det. Ok, inga problem, sätter på farsans Ctek-laddare, Mxs 5,0. Gör rent polerna m.m. lampan lyser allt funkar. Men va nu lampan blinkar och vad står det i manualen Då. JO: Om inget batteri är inkopplat eller om batterispänningen är för låg blinkar lampan som indikation på att laddaren gått in i energisparläge.
Test: Testa laddaren på ett nytt batteri.

Alltså avbryts laddningen!!!!!!!!!!!! men va fasen, varför laddar man ett batteri, jo för att spänningen är låg eller????????????
Provade alla lägen, men samma resultat.
Ok jag hämtar hem batteriet, tar fram min gamla laddare från 70-talet, som jag betalade 75:- för, sätter på den och ja men titta, den laddar som faan. Den laddaren kastar jag ALDRIG. Men den andra…..funkar nog kalas på ”laddade” batterier….hahahaha

Alltså elektronik-skrot till återbruket och spara gamla hederliga prylar.

IMG_3873  IMG_3876

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *